EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
30 Юни 08, 13:46 / Автор: Ardency Consulting
Швейцарската авиокомпания Baboo въвежда единствените директни полети между София и Женева и между София и Ница чрез бърза връзка чрез Женева
Компанията обяви своите планове за България на Бизнес закуска за представители на медиите днес.
Жак Банкир, главен изпълнителен директор на BabooСофия, 30 юни 2008 г. – единствената швейцарска независима авиокомпания Baboo в България вече свързва София с Женева чрез директен полет и София с Ница чрез бърза връзка. Бързо развиващата се регионална авиокомпания предлага качествен продукт и изключително обслужване на конкурентни цени. Полетите София-Женева ще са в понеделник, сряда и петък. “България има голям потенциал и се развива ускорено. Радваме се, че можем да обслужваме този пазар с предложение, което е атрактивно както за бизнес, така и за крайни клиенти.” коментира Жак Банкир, главен изпълнителен директор на Baboo.

Една различна авиокомпания

Основана в Женева през 2003 година от Джулиан Кук, Baboo се развива изключително бързо. В момента компанията обслужва 15 дестинации (без чартерните полети) и наброява 170 служители. Главен инвеститор в компанията е M1 Travel Ltd, член на M1Group. Като надежден партнъор, M1Group и останалите частни инвеститори подкрепят Baboo от 2006 година.

Скоро компанията стартира три нови ценови категории: Baboo Saver, Baboo Twist и Baboo Smart. Тези предложения са специално създадени за нуждите на различните потребителски сегменти. В допълнение, регулярно се провеждат промоционални кампании като Happy Hours и Last Minute като в момента компанията развива и специални предложения за млади, възрастни и семейства.

Основния капитал на компанията остава нейната отличимост, дължаща се на свежестта й, нейния млад и неконвенционален дух, бляскъв имидж и вниманието, което отделя на клиентите си чрез новаторски самолетни услуги, модно самолетно списание и други изненади.

Динамична експанзия и утроен капацитет

Ускорения растеж на Baboo позволява да се утроят броя на пътуващите като важен приоритет за ръководството на компанията е промените да бъдат управлявани без да се изгуби духът й, защото той е важен актив, който отличава компанията и я прави обичана от клиентите й.

В бизнес среда на бързо развитие и промяна, цели на Жак Банкир са да контролира темпото на растеж, да развива нови партнъорски възможности и да прави компанията печеливша.

Женева, градът на Калвин

Женева е втория по големина град и финансов център на Швейцария. Много от международните организации са изградили своите централи в него и допринасят за мултикултурното му развитие.

Женева не означава просто градът Женева: самолета може да бъде сменен с влак за минути. На всеки десет минути, влак отпътува за някъде в Швейцария - градът е само на 35 минути от Лозана, 1 час и 45 минути от Берн и 2 часа и 35 минути от Цюрих.

Женева е близо до главните туристически центрове във Vaud и Valais Cantons и до френските Алпи, Савой и Лион.

Ница, също известна като ‘Nissa la Bella’ – красивата Ница 

Ница се намира на Френската Ривиера - любима туристическа атракция на посетители от целия свят. От Монако до Кан и Сен Тропе, Ривиерата е известна с прекрасните си стари градове и пристанища.

Региона е прекрасен за любителите на пазаруването, които обичат контраста между луксозните бутици и магазините с традиционни, ръчно изработени подаръци.

Полетно разписание на Baboo, понеделник-петък

София-Женева – Излитане 15:05 Кацане GVA 16:15
Женева -Ница – Излитане 17:00 Кацане NCE 17 :50
Ница - Женева – Излитане NCE 09:30 Кацане 10:30
Женева - София – Излитане GVA 11:15 Кацане SOF 14:20

За Baboo

Основана в Женева през 2003 от Джулиан Кук, през месец май 2008 г. Flybaboo бефпреименувана на Baboo. Авиокомпанията обслужва 15 дестинации (без чартерни) от Женева и от месец ноември 2003г. до месец декември 2007г. превози почти 500 000 пътници. Baboo предлага широк избор от услуги и отличаващ се продукт предназначени както за бизнес, така и за крайни клиенти. Флотата се състои от два Dash 8-Q400s и три Embraer 190s. Авиокомпанията разполага с близо 170 служители.

Повече информация за компанията може да откриете на: 

www.flybaboo.com
Прес контакт
Нилуфер Гумус
Директор връзки с обществеността
Тел. +41 22 717 84 93
ngumus@flybaboo.com

Източник:
Ardency Consulting

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1011