EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
13 Юни 08, 10:09 / Автор: Павлина Йоргова,
Тузари пазаруват диаманти в “Шератон”
Бижута за 1,2 млн. евро показва Korloff в София
С уникални бижута за 1,2 млн. евро си изплакнаха очите почитателите на лъскави красоти на третата конференция LUX ONLY , която бе открита в хотел "Шератон" вчера. "В България има интерес към луксозните стоки и вашият пазар може да се окаже много перспективен," каза посланикът на Франция у нас н.п. Етиен дьо Понсен при откриването на  изложението. През тази година престижното събитие минава под мотото - "Франция - родина на лукса". 

Парфюми и козметика за повече от 8 млрд. евро изнасят всяка година френските производители, приходите от експорт на вина са 6 млрд. евро. "В световен мащаб се увеличава интересът към луксозните стоки, българският бизнес има на какво да се научи от френския опит и брандове," каза още посланикът. Уникалната комбинация между традиции и ноу-хау прави французите лидери в производството на луксозни стоки. С повече от 260 запазени луксозни марки може да се похвалят от страната на шансона. 

Уникални бижута за повече от 1,2 млн. евро на парижката компания Korloff бяха показани в столичния хотел "Шератон". Макар и твърде млада - само на 35 години, това е една от най-предпочитаните ювелирни марки. На бул. "Витоша" отвори врати бутик на Korloff, съобщи вчера представителят на компанията Жак Буле. Историята на марката е свързана с най-големия черен диамант в света - Korloff noir. Уникалният 88-каратов камък носи късмет на всеки, който се докосне до него. Руската дворянска фамилия Корлов-Сапожников е била собственик на скъпоценния кристал, преди той да стане "французин". 

"Луксът е бизнес, който е изключително привлекателен в цял свят. Той е и социален показател, който запазва невидимата черта между различните слоеве на обществото," каза в своята лекция представителката на Перно - Рикард Ан Клер Родар. По време на конференцията заможни българи ще могат да си напазаруват не само бижута, но и луксозни имоти в скъпите европейски курорти, да поглезят небцето си с неповторими по качество и вкус напитки за хиляди левове. 

Източник:
в-к "Монитор"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2283