EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
10 Юни 08, 19:09 / Автор: Diploma.bg
Гуруто на събитийния мениджмънт за втори път води Майсторски клас в България
Стоян Стоянов, старши мениджър "Организция на събития" в AMI Communications е научил от обучението на д-р Голдблат през лятото на 2007 г., че: "Събитийното управление е бизнес като всеки друг: освен емоционалната тръпка в решението си да организираме събитие трябва да мислим преди всичко за неговата финансова възвращаемост и икономическа стабилност".

На 23 и 24 юни 2008 г. в София ще се проведе за втори път в България Майсторски клас по управление на специални събития.

Този път темата ще е „Новите тенденции и най-добрите практики за печеливши събития”.

Лектор отново ще бъде един от най-големите авторитети в областта на глобалния мениджмънт на специални събития – д-р Джо Голдблат, CSEP.

Тази година обучението ще засегне теми от практиката на мениджърите на специални събития – от идентифицирането и управлението на новите глобални тенденции и разпознаването на най-добрите практики в управлението на събития в световен мащаб, до приложението на новите информационни технологии и средства за комуникация в управлението и маркетинга на събитията.

Специално внимание ще се обърне на възможностите за осигуряване на нови източници на финансиране чрез управление, спонсорство и взаимен търговски интерес. 

Всеки от участниците ще получи индивидуален анализ и консултация за своите събития от един от водещите в света авторитети в управлението на събития.

Д-р Джо Голдблат посещава България за четвърти път. Той бе у нас за представянето на българското издание на книгата му „Специални събития: Глобален мениджмънт на събития през 21 век”, издадена от ROI Communication и за първия Майсторски клас през миналата година. Според него «България има всички шансове да се превърне в лидер в събитийната индустрия в Източна Европа, защото има много добре подготвени специалисти».

"На 26 и 27 юни 2007 г., Д-р Голдблат превърна курса в специално събитие за мен и всички мои колеги. Зарази ме със своя ентусиазъм и положителна енергия, създаде у мен емоции, които и до сега оставят следа във всяко събитие, което реализирам" споделя Стела Ерера, ПР и събитиен мениджър в Интерпартнерс за Първия майсторки клас на д-р Джо Голдблат, CSEP в България.

Стоян Стоянов, старши мениджър "Организция на събития" в AMI Communications пък е научил, че: "Събитийното управление е бизнес като всеки друг: освен емоционалната тръпка в решението си да организираме събитие трябва да мислим преди всичко за неговата финансова възвращаемост и икономическа стабилност".

Д-р Джо Голдблат е почетен преподавател в департамента по туризъм към университета „Темпъл” във Филаделфия, щата Пенсилвания, и изпълнителен директор по въпросите на професионалното развитие и стратегическите партньорства. В момента е лектор в School of Business, Enterprise and Management Tourism, Hospitality and Events (THE Group) към Университета Queen Margaret в Единбург.

Голдблат е основател и пръв президент на Международното дружество за специални събития. Създава първата магистърска програма по специални събития към университета „Джордж Вашингтон” и е инициатор и автор на програмите за професионално сертифициране в сферата на специалните събития. Д-р Джо Голдблат е автор, съавтор и редактор на 15 книги и стотици статии.

Желаещите да станат част от втория клас в България на д-р Джо Голдблат трябва да се регистрират и заплатят такса участие. При регистрация до 13 юни се ползва специалната цена.

Участниците получават шанс да се учат от най-добрия, лекциите, сертификат за преминат курс на обучение, подписан от преподавателя и много други изненади. Лекциите ще бъдат само на английски език.

За повече информация:

Владимира Карабенчева
ROI Communication
тел.: +359 2/ 961 59 71, +359 884 240 436
e-mail:
vkarabencheva@roibg.com

Източник:
Diploma.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0844