EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
05 Юни 08, 10:05 / Автор: БСК
Подлежащи на съкращение военнослужещи се обучават за пълноценна адаптация в цивилния живот
Днес, 5 юни, в БСК се провежда мотивационно обучение на военни, на които им предстои освобождаване от кадрова военна служба, във връзка с реформата в Българската армия. Участват повече от 30 души.
Днес в БСК се провежда мотивационно обучение на военни, на които им предстои освобождаване от кадрова военна служба, във връзка с реформата в Българската армия. Участват повече от 30 души.
 
Целта на мотивационното обучение е да се намали стресът на курсистите, вследствие съкращението от армията, да се съкрати максимално срокът на персонална адаптация към условията на цивилен начин на живот, да се ускори процесът на избор на подходяща професия.
 
По време на курса се предлагат и практически умения за това как да се представят пред бъдещи работодатели, включително изготвяне на автобиография по европейски формат и мотивационно писмо.
 
„Българската стопанска камара работи като партньор на Министерството на отбраната по програмите за социална адаптация на военнослужещите от 2004г. и до момента през нашите мотивационни курсове са преминали над 2000 души. Впечатленията ни са, че голяма част от тези хора успяват ефективно да се реализират на пазара на труда, като не малко от тях стартират и собствен бизнес”, заяви Галя Божанова – директор на Центъра за професионално обучение при БСК.
 
Източник:
БСК

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1143