EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
21 Май 08, 21:13 / Автор: AMI Communications
Ясен Гуев ще ръководи връзките с обществеността и корпоративните комуникации на ЧЕЗ България
В досегашната си кариера той е ръководил връзките с обществеността на БТК и на Евромаркет груп. През последната година Ясен Гуев бе директор маркетинг и връзки с обществеността на Мак медиа.
Ясен Гуев е завършил унгарска филология и мениджмънт в Софийския университет „Св. Климент Охридски” и се е обучавал по програми в САЩ, Австрия и Франция. 

Гуев има 9 годишен стаж като журналист в БНТ (репортер в икономическото предаване "Плюс-Минус" и водещ на предаването „Хайде” за масовата приватизация), репортер във вестник „Банкеръ”, редактор "Бизнес и финанси" в www.mediapool.bg, водещ на предаването "Бизнеспул" по Радио Нова Европа.

В досегашната си кариера той е ръководил връзките с обществеността на БТК и на Евромаркет груп и е бил представител на БТК в САЩ. 

През последната година Ясен Гуев бе директор "Маркетинг и връзки с обществеността" на Мак медиа - групата издава ежедневника "Класа", седмичника "Кеш" и изданията на The Economist в България - BM-business magazine, Intelligent life и The World in…

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0883