EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
21 Май 08, 18:42 / Автор: GLOBUL
GLOBUL ОТКРИ НОВА ЛАБОРАТОРИЯ В ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ
GLOBUL откри новата лаборатория „Оптоелектроника и отични комуникации” за студентите от Факултета по телекомуникации (ФТК) към Технически университет - София.
GLOBUL откри новата лаборатория „Оптоелектроника и отични комуникации” за студентите от Факултета по телекомуникации (ФТК) към Технически университет - София. Това е третата лаборатория във университета, обновена от мобилния оператор и с нея общата инвестиция на компанията от началото на сътрудничеството й с висшето учебно заведение през 2004 г. достигна сумата от 150 хиляди лева.

Проф. Камен Веселинов, ректор на Техническия университет, г-н Ламброс Далас, директор „Експлоатация и поддръжка на мрежата” в GLOBUL и г-жа Соня Славчева, директор „Човешки ресурси и администрация” на компанията официално откриха новата лаборатория в присъствието на преподаватели, студенти и медии. Те наградиха и печелившите участници в организираната преди събитието томбола.

Третата обновена лаборатория е част от дългосрочните инвестиции на GLOBUL в подкрепа на образованието и насърчаване развитието на студентите от ТУ. Други инициативи на оператора са ежегодните стажантски и стипендиантски програми, откриването на кариерен център в университета, обновяване на работни кабинети и канцеларии, дарения на техника, както и участие на експерти от компанията в лекции пред студенти и обогатяване на учебната програма с интересни и актуални за младите хора теми от областта на мобилните комуникации.

През 2007 г. GLOBUL получи „Златен медал” за изключителен принос в развитието на Факултета по телекомуникации на Технически университет - София.

Източник:
GLOBUL

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1205