EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Май 08, 19:48 / Автор: All Channels Communication
Пощенска банка предлага консултации по повод усвояване на средствата по линия на европейските фондове
Пощенска банка и И Еф Джи Лизинг със специални оферти на международния панаир в Пловдив.
12 май 2008 г., София

Специално на посетителите на международния панаир в Пловдив Пощенска банка, с юридическо наименование Юробанк И Еф Джи България, ще предложи допълнителна информация и консултации по повод усвояването на средствата по линия на европейските фондове.

Тaзи година финансовата институция участва заедно със своята лизингова компания И Еф Джи Лизинг. Клиентите, които желаят да получат финансов лизинг, ще могат да се възползват от 0% такса управление.

В рамките на изложението Пощенска банка ще предоставя на своите клиенти преференциални оферти за Бърз кредит без такса за одобрение, а също и депозитни продукти "Образцов депозит" и МЕГА, кредитните карти VISA и American Express, жилищния кредит КЕШ Бонус, Кредит Бизнес растеж и взаимните фондове на изложбен щанд V-15 в близост до 7-ма палата. Клиентите на трезора, които желаят да получат финансов лизинг ще могат да се възползват от 0% такса управление.


За повече информация:
Г-жа Илияна Захариева, мениджър „Маркетинг и корпоративни комуникации”, Пощенска банка, тел. 8 166 100

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация с повече от 68.4 млрд. евро активи и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 500 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В региона на Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) Юробанк И Еф Джи Груп има водещи позиции във всички страни, в които присъства, а именно Гърция, България, Румъния и Сърбия. От 2006 г. Юробанк И Еф Джи Груп стъпи и на пазарите на Полша, Турция, Украйна и Кипър. Досега Юробанк И Еф Джи Груп е инвестирала приблизително 2 млрд. евро в Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, третата по големина банкова група в Швейцария след UBS и Credit Suisse. Наред с това И Еф Джи Груп е сред най-големите компании, листвани на борсата в Гърця, на база пазарна капитализация с над 210 000 акционери.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи Груп можете да намерите на www.eurobank.gr.

EFG Лизинг е лизинговата компания на Пощенска банка. Тя предлага национално покритие чрез широката клонова мрежа на фдинансовата институция, опростена и процедура на кандидатстване, отложено плащане на ДДС и гъвкави лизингови програми.


Източник:
All Channels Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1127