EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитиен БЛОГ / EVENTS.dir.bg

Вземи в gLOG
02 Май 08, 10:46 / Автор: EventsTeam
EVENTS.dir.bg премина границата от 1 000 000 посещения
Вчера чествахме малък юбилей - бяхме прочетени от едномилионния си посетител.
EVENTS.dir.bg премина границата от 1 000 000 посещения

Информационният портал за организация и управление на събития EVENTS.dir.bg
бе създаден в края на 2005 година като място за публикация на предстоящи събития, новини от събития и всичко свързано със събитийната дейност.

През последните две години се развивахме активно. За нас бе публикувана статия в списание "Медиа свят" в броя от май 2006 година - 
Events.dir.bg бе представен в юнския брой на списание Медиа Свят. Тук може да прочетете и сканираното копие на статията - Events.dir.bg

Активно подкрепихме Четвъртия международен младежки фестивал “ЕВРОАРТ” 2007, който се проведе от 7 до 11 май 2007 г в Благоевград, като един от медийните партньори на събитието.

Участвахме и в организацията за Приятелската среща на комуникационните специалисти във финансовия сектор (наречена от нас Среща за размяна на визитки на специалисти във финансовата и бизнес сфери) на 12 март 2008 г.

Помагахме с приятелски съвети и на студентите от AIESEC при популяризацията на Студентската бизнес симулация в областта на корпоративната социална отговорност "Отговорният бизнес в действие" от 4 до 6 април 2008 г.

Отговаряхме на доста запитвания, свързани със събитийната дейност, конферентни места и подизпълнители.

В началото на 2008 г. започнахме и издаването на Седмичния бюлетин на бизнес събитията в България, който в началото на работната седмица осведомява своите абонати за важните бизнес събития.

Поставили сме си за цел да направим Порталът още по-полезен за читателите като концентрираме усилията си върху систематизиране на информацията, обогатяване на важните рубрики и публикация на всичко, без което не могат както събитийния мениджър, така и обикновения любител на събитийния живот.

Наясно сме, че 1 милион посещения, макар и не уникални, не са нещо непостижимо от който и да е сайт в България, но въпреки това се гордеем с нашите постижения:)

От нас НАЗДРАВЕ!

EventsTeam

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

20.7112