EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитиен БЛОГ / "Изнесен ОФИС"

Вземи в gLOG
28 Април 08, 16:56 / Автор: EventsTeam
Хотел "България" в Бургас е точното място, за да ползвате WiFi интернет и да поработите на спокойствие, ако сте в града
В бар "Мецанин" на хотела може да ползвате безплатен безжичен интернет, да проведете своите работни срещи и да устроите своя "Изнесен офис", докато сте в Бургас. С тази статия www.EVENTS.dir.bg стартира своята нова рубрика "Изнесен ОФИС", част от Събитиен БЛОГ, където може да намерите информация за места и услуги, които ви помагат да работите, дори и да сте далеч от вашия офис.
Често ми се налага да пътувам по различни краище и градове на България и винаги пред мен стои въпроса къде мога да се уединя, за да свърша належащи задачи. Разбира се - трябва ми добър и бърз достъп до интернет.

В повечето бизнес хотели, дори и в по-малките градове има свободен достъп до интернет, ако не в стаите - то поне в лоби-бара. Често това е и единственото спокойно място, където далеч от шумотевицата и блъсканицата на модните кафета, можеш да поработиш.

В Бургас положението е малко по-сложно. Въпреки че е един от големите градове на България, изборът на "изнесен офис" с достъп на интернет е затрудняващ. Единствените места с добър и свободен достъп до интернет, които знам са хотел "България" (гр. Бургас, ул. "Александровска" №21), хотел "Аква" (гр. Бургас, к-с “Лазур”, на бул. “Демокрация”, на главния път към София) и кафе "Унисон" (гр. Бургас, ул. Александровска №69).

Едно от предпочитаните от мен места в Бургас, което ме е спасявало на няколко пъти е хотел "България" и по-конкретно в бар "Мецанин" на втория етаж над Фоайето.

Хотел "България", бар "Мецанин"

Барът е с около трийсетина места, през деня е спокойно и тихо, мястото  просторно, до съседните маси има достатъчно разстояние, за да не си пречите. Удобство е, че до голяма част от масите има и контакти, където може да включите свободно вашия преносим компютър.

Хотел "България", бар "Мецанин"

Интернетът е бърз и със силен сигнал.

Цените са нормални, особено за обстановката - кафето е 1,60 лв, а минерална вода 0,5 л. - 1,30 лв.

Обслужването и перфектно - усмихнати момичета, които се отзовават навреме, но в никакъв случай не се натрапват излишно.

Хотелът е разположен на централно място - съвсем близо до ЖП и автогарата, както и до Община Бургас.

Препоръчвам на всеки, който иска или му се налага да поработи на спокойствие!

------------------------

Данни за хотел "България"-Бургас (източник: интернет страницата на хотел "България"-Бургас):

Конферентни условия: 
Хотелът разполага с две конферентни зали - зала "Компас" и "Капитанската зала", сдва ресторанта и с три бара, разположени на различните нива на хотелския комплекс

Зала ”Компас” е многофункционална зала, част от комплекса на хотел България - Бургас, която е решена в дизайн, който позволява използването й като ресторант и конферетна зала. 

Хотел "България", зала "Компас"

Обновена през 2006 г. тя позволява провеждането на мероприятия с до 100 участници и е обичайно място за провеждането на сватби, тържества и фирмени празненства.

Създадена като част от основния ресторант на хотел "България", "Капитанска зала" предлага отлична възможност за обособяване като самостоятелна зала с добра шумоизолация, климатизация и дневна светлина. Съвременното й оборудване разширява диапазона на нейната функционалност от заседателна зала до киносалон.

Хотел "България", "Капитанска зала"

"Капитанска зала" е идеалното място за работни вечери или приеми за около 40 души. Стилната и романтична атмосфера я правят предпочитано място за гостите на хотел България, Бургас.

А ресторантите и баровете, които могат да си използват и за провеждане на събития са - ресторант "България"бар "Мецанин" (същия, който използвам и за "Изнесен офис", когато съм в Бургас), бар "Басейн"Style café Nataly's.

Настаняване: Хотел "България" разполага с 91 единични, 67 стаи с две легла, 8 луксозни и 3 Президентски апартамента разположени на 17 хотелски етажа, всеки от които с разкошна гледка към Бургаския залив или центъра на града и старата градска част.

Дата на откриване: Юни, 1976 г.

Година на реновация: 2003-2006г.

Местоположение: гр. Бургас, ул. "Александровска" №21
Намира се в центъра на Бургас, непосредствено до основните общински, държавни и финансови институции.

Настаняване / Освобождаване: 14:00 / 12:00 часа

Летища: 

Летище Бургас 12 км 
Летище Варна 150 км
Летище София 386 км 

Транспорт: 

ж.п. гара Бургас 150 м.
автогара Юг 150 м.
автогара Запад 3 км. 
пристанище Бургас 200 м.

Разплащания:


VISA, Mastercard, American express, Transcard, Борика 

Снимки: хотел "България"-Бургас

Източник: www.EVENTS.dir.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5428