EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
24 Април 08, 08:13 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
Частна езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов“ навърши 15 години
По този повод гимназията организира тържество, което ще се състои в аула "Максима" на Университета по архитектура, строителство и геодезия, на ул."Христо Смирненски" №1, в София.
Днес, 23 април 2008 г., Частната английска езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов“ навършва 15 години от своето създаване. По този повод гимназията организира тържество, което ще се състои в аула "Максима" на Университета по архитектура, строителство и геодезия, на ул."Христо Смирненски" №1, в София. В същата зала е открита и първата за гимназията учебна 1993/94 година.
 
На събитието са поканени проф. Димитър Токушев и доцент Пламен Киров, съдии от Конституционния съд на Република България, Лютви Местан, председател на Комисията по образованието и науката към Народното събрание, заместник председателите на Комисията Валентина Богданова, Димитър Камбуров и Маргарита Кънева, министърът на образованието и науката Даниел Вълчев, Валерия Николова, началник на кабинета на министъра, проф. Георги Петканов, проф. д-р Тенчо Колев, декан на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, доц. д-р Цветан Давидков, заместник – кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на постоянната комисия по образование, наука, култура и вероизповедания към Столичния общински съвет Малина Едрева, представители на Министерството на образованието и науката, на Българската асоциация на частните училища, на научната общност и народни представители. Ръководството на Частна езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов“ кани на тържеството и всички завършили ученици, техните родители, учители и прятелите на гимназията.
 
Гимназия „Проф. Иван Апостолов“ е едно от първите модерни средни училища в България, чиито опит и традиции водят началото си още от зората на частното образование у нас. Въпреки това гимназията е и едно от най-иновативните учебни заведения, внедрявайки и развивайки непрекъснато най-новите форми на образование, сред които проектно базирано обучение и симулационни бизнес игри. На 16 – 18 май гимназията ще проведе за своите ученици десетото издание на ролевата бизнес игра The Game, създадена от професор Нанде, възпитаник на Харвард. Играта симулира реални бизнес процеси и е изключително иновативно средство за подготовка на учениците.
 
Повече информация за гимназията и за иновативните методи на обучение в нея можете да откриете на Интернет сайта http://ivanapostolov.bg/bg/.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0869