EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
24 Април 08, 23:46 / Автор: Елица Георгиева, Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia
Дни на Майкрософт’08 привлече близо 1000 участници
Стотици ИТ специалисти тестваха най-новите технологии на Майкрософт по време на конференцията.
24 април 2008 г., София. Днес бе официалното откриване на най-голямата годишна техническа конференция на Майкрософт България - Дни на Майкрософт’08, която се провежда на 24 и 25 април в Интер Експо Център.

Събитието, привлякло близо 1000 участници, партньори, представители на медиите и гости, бе открито от генералния директор на Майкрософт България Огнян Киряков.

„Организираме Дни на Майкрософт за осми пореден път, защото за нас е важен постоянният диалог с разработчиците, ИТ специалистите и професионалистите, внедряващи системи за управление на бизнеса. Не случайно при разработването на нови продукти Майкрософт винаги разчита на обратната връзка от страна на специалисти от ИТ бранша и на техните коментари и препоръки при тестването на бета версии на нови продукти. Определено има какво ново да се види на Дни на Майкрософт’08, като може би най-ценни за участниците ще бъдат демонстрациите и практическите съвети, които ще намерят приложение в ежедневната им работа”, каза Огнян Киряков.

Програмата на Дни на Майкрософт’08 е организирана в три основни направления: „Разработчици”, „ИТ специалисти” и „Бизнес решения”. Предвидените над 70 лекции имат за цел да запознаят участниците със средствата и ресурсите, които са им необходими, за да управляват инфраструктурата на компанията, да разработват нови приложения или да внедряват и използват софтуер за управление на бизнеса, посредством технологиите на Майкрософт.

Основен акцент в програмата тази година са новите технологии: предимствата на новата версия на Windows Server 2008, новостите в предстоящата версия на Microsoft SQL Server 2008, разработването на приложения с Visual Studio 2008, най-новото в софтуерните решения за управление на бизнес процесите - ERP и CRM решения, методите за интегриране на работните процеси на програмисти и дизайнери, новото портфолио от продукти за администриране на бази данни, както и приложни демонстрации и практически съвети.

По време на конференцията разработчиците на софтуер ще имат възможност да повишат нивото на своите умения за разработване, внедряване и поддържане на софтуер. Техническото съдържание на лекциите ще им покаже как да използват иновативни средства за разработка при създаването на завладяващи и надеждни приложения на платформата на Майкрософт.

ИТ специалистите ще имат възможност да се запознаят с концепциите за виртуализация и с най-новата версия на Windows Server 2008, със средствата за управление включени в System Center Suite, чиято цел е да повиши техническите умения на специалистите за работа с широк набор от подобни решения, с темите за администриране и сигурност на бази данни и по-конкретно новостите в предстоящата версия на SQL Server 2008, както и с техническо съдържание за създаване и внедряване на решения, базирани на Microsoft Office System.

Участниците в сесията „Бизнес решения” ще се запознаят отблизо с бизнес решения, базирани на Microsoft Dynamics продукти и унифицирани средства за комуникации. По време на тази сесия те ще разгледат и теми, свързани с анализ на данни (BI). Унифицираните средства за комуникации ще демонстрират как технологиите на Майкрософт предлагат богат и интуитивен софтуер, който повишава продуктивността и комуникациите при работата в екип.

Учредена през 1975 г., компанията Майкрософт (NASDAQ “MSFT”) е световен лидер в областта на софтуера, услугите и Интернет технологиите за компютърно управление на бизнеса и човешките ресурси. Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги за бизнес и частни потребители, като всеки продукт е създаден, за да даде сила на потребителя навсякъде, по всяко време и на всякакъв вид устройства. През юли 1999 г. Майкрософт откри свой офис в България.

За допълнителна информация:

Наталия Димитрова
“Връзки с обществеността”
Майкрософт България
Т: 02/9657 333
М: 0889 400 177
Е: nataliad@microsoft.com 

Източник: Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1294