EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
11 Април 08, 14:55 / Автор: AMI Communications
Shell България представи обновеното гориво Shell V-Power, предлагайки на клиентите същата технология за намаляване на триенето, използвана и от Ferrari
Марк Жене, тест пилот на Scuderia Ferrari във Формула 1, беше специален гост на събитието за представянето на подобрения Shell V-Power.
София, 11 Април 2008 г., Shell България представи днес подобреното бензиново гориво с марката Shell V-Power. То вече е познато и предпочитано от клиентите на Shell благодарение на своята мощна почистваща формула, създадена да подобри реакцията на двигателя, като премахва отлаганията и помага на горивото да изгаря по-ефективно.

Марк Жене, тест пилот на отбора на Scuderia Fеrrari във Formula 1 (вляво), и Камелия Славейкова, Мениджър „Комуникации” на Shell България (вдясно)

Марк Жене, тест пилот на отбора на Scuderia Fеrrari във Formula 1 (вляво), и Камелия Славейкова, Мениджър „Комуникации” на Shell България (вдясно)

Сега, освен че съдържат силни почистващи съставки, Shell V-Power и Shell V-Power Racing са подобрени, за да помагат за увеличаване на мощността на двигателя и подобряване на поведението на автомобила. Това става възможно, тъй като Shell V-Power и Shell V-Power Racing използват специално разработената от Shell технология за намаляване на триенето (Friction Modification Technology), използвана и от Ferrari за състезателните горива във Формула 1. 

Джоан Смит (вдясно), експерт по горивата в научно-изследователското звено Shell Global Solutions и Димитър Богданов от Shell България правят демонстрация как Shell V-Power премахва отлаганията по двигателя
 
Джоан Смит (вдясно), експерт по горивата в научно-изследователското звено Shell Global Solutions, и Димитър Богданов от Shell България правят демонстрация как Shell V-Power премахва отлаганията по двигателя

Тази новаторска технология е създадена активно да намалява триенето чрез образуване на повърхностен защитен слой, който предпазва важните части на двигателя. Това помага за по-свободното въртене на двигателя и освобождаването на ценна енергия, което подобрява работата му още след първото зареждане на резервоара.
 
Теодора Колева, Търговски директор на Shell България, представи обновения Shell V-Power с технология за намаляване на триенето (Friction Modification Technology

Теодора Колева, Търговски директор на Shell България, представи обновения Shell V-Power с технология за намаляване на триенето (Friction Modification Technology

Ключово значение за разработването на бензините с марката Shell V-Power има 60-годишното успешно техническо партньорство на Shell с Ferrari. Състезанията във Формула 1 с Ferrari осигуряват на учените от Shell уникална технологична среда, в която горивата се разработват и тестват при най-екстремни условия. Всички открития се прилагат и при разработване на горивата Shell за пътя. Резултатът е подобрената формула на Shell V-Power и Shell V-Power Racing – горива за клиентите, които знаят, че не всички горива са еднакви. 

Марк Жене, тест пилот на отбора на Scuderia Fеrrari във Formula 1, пристигна у нас по покана на Shell България за представянето на обновения Shell V-Power.
 
Марк Жене, тест пилот на отбора на Scuderia Fеrrari във Formula 1, пристигна у нас по покана на Shell България за представянето на обновения Shell V-Power.

Марк Жене, тест пилот на Scuderia Ferrari във Формула 1, беше специален гост на събитието за представянето на подобрения Shell V-Power. “Радвам се, че съм тук в този важен момент. Използваната от Ferrari технология за намаляване на триенето, която днес Shell България представи, помогна за победите на отбора на Ferrari в Световния шампионат на Формула 1. Когато си на пистата, е добре да знаеш, че можеш да разчиташ на Shell заради доброто представяне на продуктите им”, коментира Марк Жене.
 
На събитието за представяне на подобреното гориво Търговският директор на Shell България Теодора Колева каза: “Горди сме да представим днес тази уникална подобрена формула на горивото. Сега бензиновите горива с марката Shell V-Power използват същата технология за намаляване на триенето, използвана от Ferrari в състезанията от Формула 1. Това ще позволи на българските ни клиенти да зареждат с гориво, разработено ексклузивно от Shell в резултат на техническото ни сътрудничество с Ferrari”.
 
Подобрените горива с марката Shell V-Power се предлагат в мрежата търговски комплекси Shell в България от март 2008 г.
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 
Shell България е част от групата компании Royal Dutch Shell plc и е един от лидерите в търговията с горива на дребно с мрежа от 109 търговски комплекси в България. От 2000 г. до днес компанията въведе у нас пълната гама уникални, усъвършенствани горива Shell V-Power, създадени за по-добра работа както на бензиновите, така и на дизеловите двигатели - Shell V-Power, Shell V-Power Racing и Shell V-Power Diesel. В световен мащаб Shell разполага с най-голямата мрежа за търговия с горива на дребно, като обслужва над 10 милиона клиенти всеки ден. 
 
За повече информация, посетете www.shell.bg
 
 
ЗА КОНТАКТИ:
Камелия Славейкова
Мениджър „Комуникации”
Shell България ЕАД
Тел: +359 2 960 1743
 
Ралица Станева
Senior Account Executive
AMI Communications
Тел: +359 2 989 5115
GSM: + 359 886 634 580
 
Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1369