EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
29 Март 08, 17:38 / Автор: ГЕРБ-Бургас
Откриха втори клуб на ГЕРБ в бургаския жилищен комплекс "Меден рудник"
Около 25 членове на ГЕРБ се събраха и избраха за председател на клуба Светослав Неделчев.
ГЕРБ откри втори клуб в най-големия бургаски комплекс “Меден рудник”. Той се намира в зона В, малко след така нареченото “Метално училище”, на втория етаж на бистро “Лъки”. 

Около 25 членове на ГЕРБ се събраха и избраха за председател на клуба Светослав Неделчев. Новият клуб беше открит от общинските съветници Иван Вълков, Златина Дукова, Антоанета Събкова и Бойчо Георгиев, които са и част от ръководството на ГЕРБ Бургас. 

“Меден рудник “ за нас не е просто един комплекс, а цял град”, това заяви Иван Вълков. Затова идеята на ГЕРБ е да направи най- малко 4 клуба, за да стигне по- близо до хората. Само така, с диалог, политическата партия ще може да реши проблемите на живеещите в “Меден рудник”. 

И веднага жителите на най- големия бургаски комплекс споделиха болката си. Един от основните проблеми за тях е незаконното строителство в гетото, а също и необходимостта от Спешна помощ. Общинските съветници от ГЕРБ обещаха да намерят решение. “Хората загубиха доверие в партиите и все ме питат: Вие няма ли да сте същите? Много се надявам да не е така”, каза Златина Дукова, която е в областното ръководство на ГЕРБ. 

Междувременно и в Сунгурларе беше учредена структура на ГЕРБ. Предстои да бъде утвърдена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София. 

Източник: ГЕРБ-Бургас

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1576