EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
16 Март 08, 18:38 / Автор: PR Agency PRoFile
Събират под един покрив строителни специалисти в Бургас
Концепцията на новият офис на строителна компания „Евробилдинг Инженеринг” ООД , както и централното му разположение са уникални за град Бургас и целият регион.
Официално откриване на нов шоурум на „Евробилдинг Инженеринг” и регионален офис на Национална Агенция за Недвижими Имоти „ЛУКС ИМОТИ”Да събере под един покрив представители от строителния, архитектурния и бранша за недвижими имоти е основната идея на новия по рода си Строителен Център – съобщава Наско Лазаров от Профайл Агенция. Така на едно място всеки ще може да се запознае с различните предлагани дейности и да получи цялостно обслужване, покриващо всички етапи в строителството - от проектиране до цялостно интериорно оформление.


Официално откриване на нов шоурум на „Евробилдинг Инженеринг” и регионален офис на Национална Агенция за Недвижими Имоти „ЛУКС ИМОТИ”Концепцията на новият офис на строителна компания „Евробилдинг Инженеринг” ООД, както и централното му разположение са уникални за град Бургас и целият регион. 

За да бъдат полезни на нуждаещите се Национална Агенция за Луксозни Недвижими Имоти „ЛУКС ИМОТИ” е разположила на второ ниво новото си Регионално представителство. При тях ще могат да се намерят изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в България и във всички горещи дестинации по света. 

На откриването присъстваха официални лица, представители от Общинска администрация, фирми-партньори, както и управленският състав на Евробилдинг Инженеринг ООД, Лукс Имоти, Анабела Билд ООД, а специален гост на партито след официалното откриване беше изпълнителката Алекс Раева.

Адресът на новия шоурум се намира на ул. „Лермонтов” 11, гр. Бургас.

Информация за Официално откриване на нов и уникален по вида си Строителен Център и регионален офис на Национална Агенция за Недвижими Имоти „ЛУКС ИМОТИ”, 14.03.2008 г.

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0989