EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
13 Март 08, 20:14 / Автор: Доротея Николова, в-к "Дневник"
AIESEC ще набира студенти в ТУ Варна
Кампанията ще започне в края на месец март и ще продължи до края на април.
AIESEC ще набира студенти от Техническия университет във Варна, каза вицепрезидента на локалната секция на организацията във Варна Милена Танева. 

Кампанията ще започне в края на месец март и ще продължи до края на април. Целта е включването им в проект от областта на информационните технологии. Танева не уточни колко души ще бъдат набрани. AIESEC е международна организация на студентите икономисти и съществува от 60 години. Във Варна локалната секция се намира в Икономическия университет и работи вече 18-та година. Активните й членове са едва 30. 

В продължение на четири дни локалната секция на AIESEC във Варна ще бъде ангажирана с международна лидерска конференция. Форумът ще бъде проведен в Балчик. Участниците са над 100 и са от България, Сърбия, Германия, Белгия, Гърция, Русия и Австрия. 

Целта на конференцията е те да придобият умения по предприемачество, водене на преговори, откриването на най-ефективните решения в екип и др. По думите на Танева, AIESEC работи по три проекта за привличане и изпращане на стажанти. Те са в областта на предприемачеството, човешките ресурси и европейски проекти.

Източник:
в-к "Дневник"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1019