EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
29 Февруари 08, 08:22 / Автор: PR Agency PRoFile
Симона Първанова от телевизия „Планета” получи предложение за водеща на събитие от организационния отдел на ООН
На предстоящото грандиозно събитие в България, под егидата на „Организацията на обединените нации”, за гост изпълнители са поканени звезди като Ищар, Таркан и много други световно известни певци.
СНИМКА: АНИТА БОШНЯКОВА – „PLANET STUDIO”

Топводещата на телевизия „Планета” Симона Първанова, получи предложение за водеща от организационния отдел на ООН, информира Наско Лазаров от агенция Профайл. 

На предстоящото грандиозно събитие в България, под егидата на „Организацията на обединените нации”,  за гост изпълнители са поканени звезди като Ищар, Таркан и много други световно известни певци. Симона бе забелязана от организаторите на 26.02.08 г. по време на концерта по повод годишните награди на „Планета ТВ”, който тя и нейният сценичен партньор актьора Дарин Ангелов водиха повече от уверено и блестящо.

„Поласкана съм от всички прекрасни отзиви, от близки, приятели и най-вече от ръководството на музикална компания „Пайнер”, които получих за представянето ми след концерта. Много се радвам, че оправдах на 100% гласуваното доверие и не подведох собственика на „Пайнер” инж. Димитър Димитров и неговата съпруга Мария Димитрова, мениджъра на „Планета ТВ” - Хари Янакиев и режисьорката на спектакъла Ласка Минчева, на които дължа много за професионалното си израстване. Искам и специално да благодаря на Дарин Ангелов, затова, че подходи отговорно към задължението ни. Той е не само доказан талант и професионалист, но и една харизматична личност, с прекрасна душевност. Чувствах се спокойна и уверена с него на сцената, оказа се, че сме невероятен тандем и очаквам още много наши съвместни изяви за в бъдеще. Въпреки, че емоцията не се описва с думи, този ден ще запазя, като един от най-вълнуващите мигове в живота ми”, сподели щастливата Симона.

„А предложението, което получих непосредствено след концерта, да водя толкова мащабно събитие от организацията, чиято мисия е да установи приятелски отношения между нациите и да поддържа мира и сигурността на земята е още едно признание и висок атестат за развитието ми”, допълва с гордост водещата.

Източник: PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.4852