EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
20 Февруари 08, 18:49 / Автор: Александър Александров, PR Agency Crossroads Bulgaria
СуперХостинг.БГ придобива хостинг дейността на "Интернет Корпоративни Системи"
СуперХостинг.БГ осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефона, e-mail и специализирана “ticket“ система за запитвания, включително и през почивните дни, при непрекъснато нарастващ екип.
На 13.02.2008 г. между фирма “Нексброд Технолъджис“ ООД, популярна с търговската марка СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg) и фирма "Интернет Корпоративни Системи" (http://www.icsbg.net) беше сключен договор за прехвърляне на хостинг услугите, предоставяни от "Интернет Корпоративни Системи" към СуперХостинг.БГ.

След подписването на договора всички домейни и хостинг акаунти на клиенти на "Интернет Корпоративни Системи" ще бъдат прехвърлени на сървърите на СуперХостинг.БГ. За потребителите това означава възможност да се възползват максимално от политиката на грижа за клиента, която е в основата на маркетинговата концепция на СуперХостинг.БГ. Компанията осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефона, e-mail и специализирана “ticket“ система за запитвания, включително и през почивните дни, при непрекъснато нарастващ екип.

Официалното споразумение с "Интернет Корпоративни Системи" идва около половин година след като подобен договор беше сключен между СуперХостинг.БГ и "Диекс България" ООД. „Убедени сме, че този процес на консолидация на пазара на хостинг услуги ще спомогне за повишаване качеството на обслужване и ще донесе повече ползи за клиентите“, заяви Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

На адрес http://www.superhosting.bg можете да получите повече информация за компанията, за предлаганите от нея услуги, както и полезни материали за оптимално присъствие в Интернет.


Източник: PR Agency Crossroads Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1035