EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
09 Февруари 08, 19:26 / Автор: PR Agency PRoFile
Студия за лазерна козметика „ПИКАСО” отпразнуваха със стилно парти четвъртия си рожден ден
Партито се проведе в Новотел "Пловдив".
Студия за лазерна козметика „ПИКАСО” отпразнуваха със стилно парти четвъртия си рожден ден, в Новотел „Пловдив”. Поводът им за празнуване беше двоен. Рожденият ден съвпадна с откриването на ново студио в гр. Пловдив (до момента „ПИКАСО” имат 2 студия в гр. София и едно в гр. Варна). 

Сред близки, приятели и клиенти домакинът на събитието - Георги Джуранов благодари за подкрепата и усърдието на целия екип. Стилното събитие уважиха: собствениците на клиника „Борола” - д-р Петрова и д-р Абу Шакид, д-р Стоян Гатев – основател на клон „ПИКАСО” във Военно Медицинска Академия, популярната ТВ и радио водеща - Светлана Кабаиванова, модния PR - Наско Лазаров, Ваня Костова, групата “Boys To The MAX”, рекламният директор на студия „ПИКАСО” - Розалина Маринова, Деси Кабаиванова от пловдивския офис, Румен Ивайлов и други специални гости. 

От мястото на събитието ни увериха, че и пловдивчани ще имат възможност да се възползват от съвременните лазерни технологии в козметиката, а доброто отношение и професионалната работа са гарантиранани от висококвалифицираните лекари на „ПИКАСО” с европейски сертификати за лазерна козметика.

За повече информация:

Милена Цанкова

ProFile Agency
Tel. 989 36 21
Gsm: 0878 12 52 17
www.profile.bg

Източник:
PR Agency PRoFile

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1577