EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
30 Януари 08, 15:18 / Автор: AMI Communications
Alma Media навлиза в България чрез мрежата си от портали за недвижими имоти City24
City24.bg ще предлага една от най-богатите в България бази данни с недвижими имоти.
Една от най-големите скандинавски медийни групи Alma Media стъпи в България с интернет портала за недвижими имоти City24.bg. Това бе оповестено пред представители на медиите на пресконференция в Посолството на Финландия в София. Уебсайтът е част от притежаваната от групата международна мрежа, която предоставя онлайн информация за жилищни и търговски площи в 9 страни в Европа.
 
City24.bg ще предлага една от най-обширните и актуални в България бази данни с оферти за недвижими имоти. Порталът е разработен така, че да улесни максимално агенциите за недвижими имоти в публикуването на техните предложения. Строителните предприемачи и инвеститорите разполагат с възможността да представят проектите си в отделна специализирана подстраница. Мрежата позволява търсене и предлагане на жилищни имоти, търговски площи и нови проекти както в България, така и в другите европейски държави, където Alma Media е представена – Финландия, Швеция, Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Русия и Хърватска.
 
Сред първите компании за недвижими имоти в България, които гласуват доверие на City24.bg, предоставяйки своята база данни от оферти, са водещите в сектора Aдрес Груп, RE/MAX България, Явлена, ERA България, ARCO Имоти, както и значителен брой регионални агенции. Благодарение на това, още през първия месец след старта си, City24.bg ще предлага над 55,000 актуални оферти.
 
 „Амбицията ни е в кратък срок да заемем място сред лидерите на пазара в България по отношение на такива показатели като брой на предлаганите актуални оферти и брой посещения. Осемгодишният опит на City24, съчетан с нашите познания за бизнеса и контакти в страната, ще бъдат сред основните ни предимства на българския онлайн пазар.”, заяви Филип Филипов, Управител на City24 за България.  
 
За официалното представяне на City24.bg в София пристигна Раймо Макила (Raimo Mäkilä), старши вицепрезидент на Alma Media и главен изпълнителен директор на онлайн подразделението Alma Media Interactive. Г-н Макила ще изнесе лекция на тема „Предизвикателствата пред модерните онлайн медии”, на 31 януари 2008 г., в СУ „Св. Климент Охридски”.
 
 
Справка:
 
Порталът за недвижими имоти City24 е създаден през 2000 г. в Естония. През 2005 г. той става част от медийния концерн Alma Media, който бързо и ефективно развива City24 в мрежа от онлайн портали. Към края на 2007 г. City24 предлага офертите на 1,500 компании и регистрира по 650,000 уникални посещения месечно.
 
Alma Media притежава десетки печатни издания във Финландия, с общ тираж от над 600,000 броя, както и 9 интернет медийни мрежи в Европа, една от които е City24.
През 2006 г. Alma Media реализира продажби, възлизащи на 302 милиона евро. Печалбата на компанията за 2006 г. достига 49 милиона евро, което е с 16% повече спрямо предходната година.
Онлайн изданията на финландската компания отчитат приходи в размер на 23 милиона евро през 2006 г.
 
 
За повече информация:
 
Ismo Repka, Вицепрезидент, Директор външни операции в Alma Media Interactive
Моб. +358 40 513 4976
 
Филип Филипов, Управител на City24 за България
Тел. +359 2 944 30 11
Моб. +359 888 999 676

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3043