EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
24 Януари 08, 19:42 / Автор: EventsTeam
ЧЕЗ България откри информационен център за Западна България
Информационният център се намира в Плевен. Лентата за откриването бе отрязана от Найден Зеленогорски, кмет на Община Плевен, и от Лудвик Балека, търговски директор на ЧЕЗ България (от ляво на дясно на снимката).
ЧЕЗ България откри информационен център за територията на цяла Западна България. Клиентите на компанията вече ще могат да се обаждат на телефон 0700 10 010, за да получават информация за размера, сроковете и начините за плащане на сметките за електроенергия, за подаването и придвижването на рекламации и за други услуги предлагани от ЧЕЗ България. Очакванията са информационият център да приема около 5 000 обаждания на ден. Целта на компанията е на всяко от тях да се отговаря до 30-тата секунда. В момента в центъра работят 20 служители. Всеки един от тях е преминал двуседмично обучение за работа със специализирания софтуер и за обслужване на клиенти. ЧЕЗ България е инвестирала над 87 000 лв. в изграждането и оборудването на информационния център.

Откриването на информационния център за Западна България е първият етап от проекта на ЧЕЗ България за изграждане на кол-център. Освен че предлага информационни услуги на клиентите, кол-центърът приема и сигнали за аварии и проблеми с електрозахранването и предоставя информация за планирани профилактики на техника и съоръжения.

През 2007 г. ЧЕЗ инвестира над 775 000 лв., за да подобри качеството на услугите за клиентите. Тези средства бяха насочени главно към реновирането на четири центъра за клиенти, увеличаването на броя на местата за плащане на сметките за електроенергия и обучението на служителите. Основните приоритети в инвестиционната програма в тази област за 2008 г. ще бъдат обновяването на още седем центъра за клиенти и професионалното обучение на служителите и мениджърите.

Информация за Откриване на Информационен център на ЧЕЗ България в Плевен, който ще обслужва клиентите на компанията от цяла Западна България

Източник:
AMI Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1415