EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
17 Януари 08, 11:58 / Автор: Милена Цанкова, ProFile Agency
Отвори врати нов бутик за луксозни подаръци и сувенири в центъра на София
“SIAM” gift-shop с уникален крокодил.
“SIAM” е името на новооткрития представителен бутик за изискани подаръци и сувенири, в който всеки може да намери подарък за любим човек и конкретен повод.

Тук са съчетани умело екзотиката на тайландската култура и аристократизма на италианския ренесанс. Част от сувенирите и предметите са изработени от тиково дърво, друга от т.н. пясъчен камък (cast stone), за дамите има невероятни колиета от естествени камъни и перли. При избора на подарък за деня на влюбените можете да се доверите на вежливия и пълен с идеи консултант Христо Попов. 

Голяма част от наличните предложения са стилни и оригинални подаръци адресирани към взискателните вкусове на колекционери на фигури. Повечето от тях са на животни и на известни митологични герои (тигри, орли, коне, кучета, слонове, костенурки, голф играч, гондола, богинята на лова Диана, Аполон и др.). 

Някои от тях са с нестандартни размери, стигащи до 2 м (височина и дължина), особено подходящи за допълване на интериора и екстериора на дома, разположен върху големи площи. Тези фигури са подходящи и за аранжиране на градини, дворове и обществени пространства. За тях е необходима предварителна заявка, като доставката се прави до един месец. 

С предварителна поръчка може да се сдобиете и с най-атрактивния подарък, който прави впечатление от пръв поглед в „SIAM” gift-shop – двуметров препариран крокодил на стойност 1 800 лв.

Интериорните решения на бутика са изцяло дело на собственичката Димитрия Гюргакова, която с усмивка и персонално отношение превръща избора Ви на подарък в незабравимо изживяване.

Бутикът се намира на ул. „Патриарх Евтимий” 66 (до пицария Escada). 
 
За повече информация:
Милена Цанкова
Мениджър проекти
 
ProFile Agency
02 989 36 21
pr@profile.bg

Източник: ProFile Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1233