EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
17 Януари 08, 11:21 / Автор: ROI Communication
GOURMET CLUB CLASSIC СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМАТА НАГРАДА „РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА БАКХУС - CHIVAS REGAL 2007“
На 16 януари 2008 г. списание „Бакхус” връчи годишните награди в авторитетния конкурс „Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal 2007”. На церемонията, която съвпада с излизането на 100-тния колекционерски брой на списание „Бакхус”, четирима от най-добрите шеф-готвачи у нас представиха уменията си да приготвят специална храна.
Церемония по награждаване на „РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА БАКХУС - CHIVAS REGAL 2007“

С авангардно шоу в специално изградено гурме пространство в парк „Оборище” списание „Бакхус” обяви победителите в седмото издание на конкурса „Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal 2007”. Носител на голямата награда е ресторантът Gourmet Club Classic, София, който през 2006 г. бе избран за „Ресторант на читателите” на списание „Бакхус”. Шеф-готвачът Пламен Стамов, ресторант „Силвър Гурме”, Златни пясъци, за втори път получи наградата за авторска кухня. 

Носители на наградите в останалите категории са:

Ресторант на читателите – Chefs, Пасарел
Дебют – Maison Gourmet, София
Bar&Dinner – Brasserie, София 

Най-добра селекция на напитките – Мусала палас, Варна

Грамота за принос в развитието на ресторантьорството в България
– Орлин Попов, собственик на Chefs’ Group

Награда на dir.bg за уеб сайт на ресторант – www.clockhousebg.com

За първи път победителите в отделните категории се определят след номинации, излъчени от екипа на списание “Бакхус”. Според Емил Коралов, директор на списанието, по този начин самата номинация вече е едно високо признание, чрез което организаторите се надяват да стимулират ресторантьорите, готвачите и сомелиерите в амбициите им за достигане на висока класа. 

Новите тенденците в развитието на гурме културата бяха представени от шеф-готвачите Борислав Паунов, Джун Йошида, Пламен Петров и Тони Иванов, които смесиха със светлина и музика готвенето на специална храна. 

Церемонията по връчване на наградите в конкурса „Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal” съвпадна с излизането на 100-тният брой на списание „Бакхус”, който е колекционерски като съдържание и като визия. Част от страниците му са албум със снимки на най-емблематичните лица, появявали се на страниците на списанието.
От създаването на конкурса през 2001 г. негов основен партньор е Chivas Regal. 

Носители на голямата награда „Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal” през годините са: 2006 – Мусала палас, Варна; 2005 – Талисман, София; 2004, 2002 – Вишните, София; 2003 – Хеброс, Пловдив; 2001 – Отвъд алеята зад шкафа, София. 

Списание "Бакхус" е част от изданията на "Икономедиа АД" – най-голямата група за бизнес медии в България.


За повече информация:
Ралица Михайлова
ROI Communication
тел.: 961 59 71
GSM: 0886 312976
e-mail:rmihaylova@roibg.com

Източник:
ROI Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0937