EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
15 Януари 08, 19:36 / Автор: Списание ComputerWorld
Асбис става втори дистрибутор на Acer за България
Създадена през 1998 г., Асбис България бързо се разви като един от водещите ИТ дистрибутори в страната.
Acer  оторизира Асбис България ООД като дистрибутор на продуктите на компанията за територията на България, пише в официално съобщение на Клаудия Хинрикс, маркетинг мениджър на Acer за региона.

Създадена през 1998 г., Асбис България бързо се разви като един от водещите ИТ дистрибутори в страната, допълват от Acer. Нарастването на бизнеса е довело до обогатяване на продуктовите линии в портфолиото на търговеца на едро, което засилва позициите й на българския ИТ пазар, добавя Хинрикс.

"Заедно с нашия дистрибутор Солитрон и сега Асбис България, планираме да подобрим популярността на марката Acer и да завоюваме дял във всички пазарни сегменти", твърди Дмитри Елизаров, мениджър за страната в Acer Източна Европа. Според него и двата дистрибутора ще предлагат пълното портфолио на Acer, включително ноутбуци, потребителски и бизнес настолни машини, сървъри, LCD монитори и прожектори. 

"Acer пасва добре на нашата стратегия и портфолио. Ще търсим ползотворно сътрудничество с Acer", добавя Митко Топалов, регионален търговски директор на Asbis за България, Румъния, Сърбия и Македония.


Източник: Списание ComputerWorld

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1276