EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
08 Януари 08, 15:03 / Автор: Crossroads Bulgaria
Компанията DGM навлиза на българския пазар за виртуализация
Компанията е първата у нас, която предоставя на клиентите възможността да избират виртуализиращата технология за своите сървъри.
08.01.2008, София. Нов играч обяви старта на дейността си на българския пазар за виртуализация. Компанията се нарича DGM и вече предлага два вида виртуални сървъри, споделен хостинг и домейни. Фирмата стартира дейността си в момент, когато все повече български предприемачи виждат предимствата на технологиите за виртуализацията и възможностите им значително да намалят разходите на една малка или средна фирма. Тези технологични концепции са изключително гъвкави и са особено ценни за стартиращи бизнеси, защото премахват нуждата от инвестиции в скъпа техника.
 
Фирма DGM предлага Z виртуални сървъри и X виртуални сървъри, които са собствени продукти на компанията. „Нашите услуги са различни с това, че предоставят на клиентите възможността да избират виртуализиращата технология за своите сървъри“ - обяснява Драгомир Денев, президент на DGM - „Нашите клиенти могат да избират между Z сървъри, базирани на OpenVZ и X сървъри, базирани на Xen. Всяка една от тези технологии има своите характеристики и всяка предлага предимства в зависимост от конкретните нужди на клиента.“
 
За да популяризира предимствата на своите продукти сред българските фирми, DGM предлага промоция, в рамките на която, до 31 януари 2008 г. всеки може да закупи виртуален сървър с 25% отстъпка от цената. Промоцията важи за всички виртуални сървъри и периоди на плащане.
 
Подробности за предлаганите от компанията решения, както и за дейността на DGM можете да намерите на адрес http://www.dgm.bg/
 
За повече информация:
 
Александър Александров
управител
Crossroads Bulgaria Ltd.
 
0898    60 61 12
0885    90 52 99
02        489 50 14
ICQ     alexinfoag
Skype alexinfoag

Източник: Crossroads Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0897