EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
03 Януари 08, 12:13 / Автор: БТА
Известен френски дерматолог посети естетична клиника "Ефект"
Целта на посещението му бе тренировъчна програма на Пулсар България, за обучение на дерматолози по прилагането на фенолов пилинг и Restylane филърите на Q-Med.

Известният френски дерматолог д-р Юг Картие посети България по специалната покана на естетична клиника "Ефект" в столицата, информира Наско Лазаров от агенция PRoFile.

Д-р Картие е един от най-известните дерматолози в гр. Арас, Франция с международно признание.Целта на посещението му бе тренировъчна програма на Пулсар България, за обучение на дерматолози по прилагането на фенолов пилинг и Restylane филърите на Q-Med. На това представяне българските специалисти имаха възможността да наблюдават и участват заедно с д-р Картие в прилагането на различни техники.По-свеж тен на лицето и подмладяване с 10 години гарантира на своите пациенти светилото в дерматологията. 

Информация за д-р Картие:

Лекарската си практика започва в клиниката по дерматология през 1995 г. По настоящем заема длъжността главен дерматолог във френската университетска болница в гр. Арас. Президент е на френското дружество по естетична и дерматологична медицина, член е на борда на френското дружество по лазерна дерматология.

През 1998 г. се запознава със системите за Интензивна Пулсова Светлина (IPL) от Саиб Норлазизи - технически директор на Ексел Фотоникс-Великобритания. Като специалист по лазери д-р Картие започва интензивни изследвания с IPL системата и разбира, че тя е една от най-добрите мултифункционални системи в света. Той прави успешни процедури на пациенти за широк кръг от дерматологични състояния, включващи фото-епилация, фото-подмладяване, васкуларни нарушения, розацеа, пигментации и следоперативни белези.

За повече информация:

Милена Цанкова
02 989 3621
pr@profile.bg 

Източник: БТА


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0886