EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
27 Октомври 07, 12:57 / Автор: Светла Стоянова, в-к "Капитал"
Извинявай, ти кой беше?
ПР агенция "ROI Communication" организира за четвърти пореден път "Среща за размяна на визитки" в столичния клуб "Грамофон".

Всички сме чували историята за това "как един познат на мой познат си намери много добра работа, защото случайно срещна точните хора на един купон". Понякога мрежата от контакти може да ни помогне много не само в събирането на ценна информация (често недостъпна чрез други канали), но и в професионалното развитие. Вероятно това е идеята, която кара ПР агенция "ROI Communication" да организира за четвърти пореден път "Среща за размяна на визитки" в столичния клуб "Грамофон".

В сряда вечер, водена от желанието да създам ценни контакти, въоръжена с куп визитки и доза ентусиазъм, се запътих към мястото на срещата. Час и половина по-късно си тръгнах с 15 нови "познанства" и няколко въпроса, който не ми даваха мира. Колко от тези хора ще се сетят коя съм и откъде се познаваме ако им се обадя след два месеца? Дали, ако срещна на друго събитие момичето от онази конултантска фирма, ще я позная, след като тя толкова бързо ми подаде визитката си, че дори не успях да я запомня как изглежда? Ефективно ли е да събереш на едно място хора от няколко различни бранша и да ги оставиш да си разменят визитки без да им помогнеш да разчупят леда помежду си?

Подобни срещи с цел networking несъмнено имат бъдеще в България, но като че ли хората все още подхождат с известен скептицизъм и недоверие към тях. Какво мислите вие? Кое прави едно такова събиране наистина ценно? Случвало ли ви се е да завържете ценен контакт, който поддържате и до днес, или да си намерите работа след такава среща?

Източник: в-к "Капитал"


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1082