EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитиен БЛОГ / Събития

Вземи в gLOG
04 Юни 10, 15:22 / Автор: EventsTeam
Ако раздавате флаери - вземете си първо разрешително
Текат масови проверки в София за раздаването на флайери.

Вземи в gLOG
04 Юни 10, 14:35 / Автор: EventsTeam
Сряда сутрин - не разчитайте на присъствието на министерски персони на вашето събитие
Министър-председателят Бойко Борисов забрани отсъствие на своите министри на седмичните заседания на правителството, които се провеждат в сряда от 10.00 часа.

Вземи в gLOG
18 Октомври 09, 21:36 / Автор: Стоян Стоянов, EVENTS.dir.bg
Три големи събития се опитват да срещнат бизнеса с правителството в България през есента на 2009 година
Борбата за вниманието на правителството, спонсорите и участниците се изостря и от желанието всеки от организаторите да бъде първи при официалното представяне на новото българско правителство пред бизнес средите в България и чужбина.

Вземи в gLOG
22 Юни 09, 17:50 / Автор: EventsTeam
Полезен списък със сайтове за публикуване и популяризиране на събития от Oggin.net
Тук може да намерите сайтове за безплатно публикуване на предстоящи събития на английски и на български език, както и сайтове и приложения, улесняващи създаването и промотирането на предстоящи събития (events).

Вземи в gLOG
09 Октомври 08, 21:21 / Автор: EventsTeam
Призив за участие в Ден на мирен протест "Свобода, а не страх"
Манията за шпиониране на всичко и всеки, която е "обзела" нашите управници и политици рискува да ограничи и заличи нашата свобода - свобода на изразяване, независимо мислене и личен живот. Затова подкрепете с участието си, с гласа или мнението си Деня на мирен протест "Свобода, а не страх", който ще се проведе на 11 октомври 2008 г. в София, в градинката пред Парламента. Мирното протестно шествие ще започне от 11.00 часа.

Вземи в gLOG
01 Септември 08, 17:52 / Автор: Василена Вълчанова, vasval.blogspot.com
Култура на MAX
Лятото свършва и културният живот се завръща след дълги скиталствания по морски и други фестивали обратно в столицата. Ето и какво мисли Василена Вълчанова за предстоящите културни събития. Назаем от блога й - "Васи ли?!".

Вземи в gLOG
03 Юли 08, 14:51 / Автор: EventsTeam
Бизнес закуската на Меглена Плугчиева с БФБЛ на 4 юли се мести от зала "Триадица 1" на Гранд Хотел София в ресторант Shades of Red заради големия интерес
Това е една от първите срещи на зам. министър-председател Плугчиева с бизнеса.

Вземи в gLOG
24 Май 08, 18:18 / Автор: EventsTeam
Д-р Джо Голдблат ще води Втория Майсторски по управление на специални събития за напреднали на тема: „Новите тенденции и най-добрите практики за печеливши събития” на 23 и 24 юни 2008 г.
Публикуваме* отново впечатленията на Стоян А. Стоянов, Старши мениджър "Организация на събития" в AMI Communications, от участието му в Първия Майсторски клас "Лидерски умения в управлението на специални събития" с водещ д-р Джо Голдблат, CSEP, проведен на 26 и 27 юни 2007 г.

Вземи в gLOG
21 Май 08, 18:46 / Автор: EventsTeam
В Техническия университет в София се откриват 4 лаборатории за студентите с помощта на спонсори - и то в рамките само на три дни
Интересът на фирмите за откриване или осъвременяване на университетските лаборатории се диктува от прагматични съображения - обучение на студенти в конкретните области, привличане на млади таланти и служители, популяризиране на компаниите сред младите хора.

Вземи в gLOG
30 Април 08, 20:06 / Автор: EventsTeam
Арменското и турското кулинарни изкуства си дават среща на 4 май в Радисън САС Хотел в София
Арменската и турската кухни явно са близки и могат да бъдат сложени под общ знаменател, остава да видим реакцията на политическите привърженици на двете народности, които обикновено имат сериозни поводи за спорове.

Вземи в gLOG
09 Март 08, 19:39 / Автор: Евгени Тодоров, www.zaprehoda.blog.bg
РАЗМИСЛИ ЗА СВЕТСКИЯ ЖИВОТ
Позволих си да публикувам една от творбите на Евгений Тодоров от неговия блог "За прехода" (www.zaprehoda.blog.bg), тъй като е интересна, забавна и свързана със събитийния мениджмънт. Авторът е журналист, предприемач и отличен разказвач. В своя блог той предлага спомени, размисли и мнения от всички онези години на прехода, който може би продължава все още... Действието на разказа се развива в родния град на автора - Пловдив. (бел. ред. - ЕventsTeam)

Вземи в gLOG
25 Февруари 08, 09:18 / Автор: EventsTeam
Отлагат провеждането на Национална дискусия “Реформи в туризма” заради правителствено заседание
В България все още присъствието на правителствени служители на събитието е по-важно отколкото самото му провеждане.

Вземи в gLOG
24 Февруари 08, 23:05 / Автор: EventsTeam
БлогCamp 2008
Събитието бе чудесно организирано и имаше атмосфера, която липсва на доста от "професионално организираните" такива - чуваше се смях, възникваха спорове и се обменяха мнения.


0.1455