EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« февруари 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

11.02.10
18:00 - 0 h 0 s
Отворена среща в Пловдив на тема: "Успех в бъдещето с квалификациите от Великобритания’’
Кога: 11 февруари 2010 г. (четвъртък), 18.00 часа
Къде: Пловдив, Пловдивска езикова гимназия, бул. „България” №123
Достъп: Свободен
Организатор: Британски съвет България

Събитието: На 11 февруари, четвъртък, в гр. Пловдив Британски съвет България организира отворена среща - дискусия на тема „Успех в бъдещето с квалификациите от Великобритания”. Срещата ще се проведе от 18.00 часа в Пловдивската езикова гимназия на бул. „България” №123. Тя е насочена към преподаватели, ученици, курсисти, студенти и всички интересуващи се от възможностите за придобиване на британска квалификация.

На срещата ще се разискват въпроси за изпитите по английски език, международния тест IELTS и сертификатните изпити на Кеймбридж като Първи сертификат – First Certificate in English (FCE), Сертификат за напреднали – Certificate in Advanced English (CAE), Сертификат за владеене на английски - Certificate of Proficiency in English (CPE), Сертификат по бизнес английски - Business English Certificate (BEC), Международен сертификат по юридически английски - International Legal English Certificate (ILEC) и Международен сертификат по финансов английски - International Certificate in Financial English (ICFE). Ще се даде информация за новите възможности тези изпити да бъдат държани на компютър или на хартиен носител по избор на кандидата, както и за избора от много повече изпитни дати през 2010 г. Наред с това, Британски съвет ще запознае присъстващите за възможностите за полагане на изпити в България от студенти, обучаващи се редовно или дистанционно в британски университети и професионални институции.

Целта на срещата е да се представят предимствата на всички гореспоменати квалификации. Те дават преимуществото на своите притежатели да се доближат максимално до европейските стандарти по отношение на образование и кариера. Сред тези преимущества са:

Международно признание от държавни структури, образователни институции, работодатели и професионални организации в целия свят, които приемат наличието на сертификат от тези изпити за достатъчно доказателство за владеене на английски език;
Точност и обективност при оценяване - всеки изпит е създаден, ратифициран и предварително тестван чрез използването на методологии на квалифицирани изследователски екипи, които се прилагат при оценяване в целия свят;
Съгласуваност – цялата гама от изпити е обвързана с Общата европейска езикова рамка на Съвета на Европа, която определя нивата на езикова компетентност, валидни в рамките на ЕС;
Мобилност – увереността, която идва от притежаването на международно призната квалификация, основана на реални езикови умения, отваря вратите за развитие на кариера и разширява възможностите за обучение и глобална професионална реализация.

Желаещите да участват в срещата могат да потвърдят присъствието си на телефони + 359 2 9424301 и + 359 2 9424200 или по електронна поща на адрес exams@britishcouncil.bg. След представянето на изпитите те ще имат възможност да задават въпроси относно изпитите, които лично ги интересуват.

За журналисти – вярваме, че информацията, която отдел „Изпити” на Британски съвет ще предостави на срещата е важна и любопитна за Вашата аудитория. Заповядайте на 11 февруари от 18.00 часа в Пловдивската езикова гимназия на бул. „България” 123. За допълнителни запитвания относно срещата или изпитите на Британски съвет, моля свържете се с нас на посочените в края на съобщението телефони и и-мейл адрес.

За повече информация: 

Дияна Запрянова І Публични комуникации и маркетинг І Британски съвет
Тел. 942 4210; 0887 424210 І E-mail: diana.zapryanova@britishcouncil.bg 

За информация на мястото на събитието: 

Дафина Икономова І Изпитен отдел І Британски съвет
Мобилен телефон: 0887 424233 

Източник:
Британски съвет