EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« март 2023 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

09.03.10
00:00 - 0 h 0 s
БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (BBW)
Кога: 9-13 март 2010 г. (вторник-събота)
Къде: София, Интер Експо Център (IEC)
Достъп: Входен билет
Организатор: Агенция Булгарреклама ЕООД

Събитието: БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА е “бизнес към бизнес” изложение, което ангажира производителите и дистрибуторите от строителния бранш и промишленост по цялата верига – от машините, технологиите и материалите до елементите за вътрешни и външни довършителни дейности, ремонти и украса. 

От 9 до 13 март 2010 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 10-то юбилейно издание на една от най-авторитетните за страната и на Балканския полуостров международна изложба в строителството - БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (BBW).
Финансовата и икономическата криза, която преживява днес светът, дава отражение върху развитието на всеки отрасъл и сфера на общественото развитие. Тя има силен негативен ефект и поставя редица проблеми пред бизнеса и в строителството. Стремежът не просто да се съхранят, но и да се развиват, кара професионалистите да следят отблизо и да планират разумни начинания, като не изпускат от поглед новостите в строителната сфера. Сложната конюнктура кара предприемачите да разчитат все повече на съвременна техника, технологии и материали за качествени и конкурентни оферти и обекти на строителния пазар. Тези продукти са сред експонатите на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, представени от авторитетни компании от страната и десетки други държави - Германия, Турция, Австрия, Италия, Белгия, Румъния, Македония, Естония, Чехия, Русия, Словения и др. Въпреки кризата в сектора, близо 20% са новите изложители на юбилейното издание.

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА отново ще покаже търсени на пазара и доказали възможностите си строителна техника, машини, оборудване за грубо строителство, инструменти за довършителни и ремонтни дейности. Стабилност, модерен дизайн и високо качество се постига и с продуктите на строителната химия – материали, хидро- и топлоизолации, мазилки, свързващи вещества, бои, лакове, които разкриват нови хоризонти пред архитекти, дизайнери и предприемачи. 

Енергоспестяващи и добри функционални решения дават нови модели дограми, врати, прозорци, профили, вътрешни и външни настилки, санитарно и В и К оборудване, електро- и отоплителни инсталации, охранителни системи и други елементи, които стъпват на иновативни технологии и осигуряват модерно строителство по последни стандарти.

Програмата на BBW предвижда на 11 март да се проведе Национална конференция “Устойчиво строителство” - форум за обмен на опит и дискусия по важни теми в строителството.
За поредна година Официална банка на BBW е банка ДСК.

От 9 до 13 март т.г. Интер Експо Център – София отваря врати и за новото изложение HoReMa, представящо иновациите в архитектурата, дизайна и обзавеждането на магазини, супер- и хипермаркети, други търговски и развлекателни центрове.

За контакти:

Ръководител проект: Катерина Томова
Тел.: 02 9655 272
Факс: 02 9655 231
E-mail: ktomova@iec.bg

Източник:
www.iec.bg