EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« октомври 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

13.10.09
17:00 - 0 h 0 s
Благотворителен търг по случай европейския ден за пътна безопасност в Бургас
Кога: 13 октомври 2009 г. (вторник), 17.00 часа
Къде: Бургас, шоурума на „Спекта Ауто” OOД
Достъп: Свободен
Организатор: „Спекта Ауто” OOД

Събитието: На 13 октомври 2009 г. от 17.00 часа в шоурума на „Спекта Ауто” OOД - официален дилър на Toyota за Бургас, ще се проведе благотворителен търг по случай европейския ден за пътна безопасност. Мероприятието ще се проведе под мотото „Преминавам на зелено”. На коктейла ще присъстват известни имена от политиката, бизнеса и медийните среди.

Отправя се апел към децата в училищата, намиращи се на територията на град Бургас, с художествени творби - рисунки, да предупредят съучениците и приятелите си за опасностите, които дебнат пешеходците, пътниците и велосипедистите на пътя и да споделят как си представят улиците и пътищата, по които ще могат да се движат безопасно. Всички деца ще получат грамота за участие в конкурса на „Спекта Ауто”, а тези, представили най-оригинални рисунки, ще бъдат наградени по време на събитието.

Журито, което ще оценява детските творби ще е в състав Диана Саватева – в. „24 часа”, Веселин Пренеров – “Канал 0 - RN mediagroup”, Краси Калудов – радио „Дарик”, Силвия Шатърова – в. „Черноморски фар”. Председател на журито ще е Георги Динев – член на съюза на българските художници. Участвал е в редица национални и международни изложби. Негови кapтини се намират в галерии и частни колекции в България, Германия, Франция, Швеция, Италия, Русия, Белгия и САЩ.

Ценителите на изобразителното изкуство и поддръжниците на идеята за превенция на пътните произшествия ще имат възможност да участват в благотворителното наддаване за детските художествени творби. Средствата от тях ще се използват за оборудване на кабинетите по пътна безопасност, в някои от училищата в Бургас.

Експозицията на творбите на младите художници ще бъде изложена в шоурума на „Спекта Ауто” в продължение на седмица. Освен благотворителен търг на коктейла ще бъде представен новият хибриден модел на Toyota - Prius.

Новият автомобил е пълен хибрид, който ви позволява да се движите само с помоща на електромотор без да изразходвате капка гориво или да замърсявате околната среда, за разлика от леките хибриди, ползващи електромотор единствено, за да увеличат мощността на бензиновия двигател.

За допълнителна информация се обърнете към оторизираните за целта лица. 

За контакти:

Жанета Симеонова
PR – специалист
Тел: 0895 71 79 12
E-mail: zhaneta_simeonova@abv.bg 

Източник:
Жанета Симеонова