EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« септември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

26.09.09
00:00 - 0 h 0 s
EARTHDANCE GLOBAL FESTIVAL SOFIA 2009
Кога: 26 септември 2009 г. (събота)
Къде: София
Достъп: Входен билет
Организатор: Earthdance

Събитието:
Тази събота София отново ще се присъедини към Earthdance - най-голямото музикално събитие провеждащо се едновремено в над 50 държави по целия свят. Фестивалът се организира за шеста поредна година, като концепцията му е да представя най-доброто от българската алтернативна електрона сцена. За първи път от три години фестивалът няма да се проведе на открито, а ще се състои на един етаж от фабрика в София.

Пространството ще е разделено на две сцени. Първата ще градира през Dub, Dubstep, Funk, Breakbeat, Electro и Liquid Funk. Поканените артисти са: Sofia Monks, DJ Phoenix (Zion Lions) и Skiller с проекта Булгар Булгар. DJ Emil Prize & KickOn (Camp Sessions), Stoyan (Play Events) feat. Paf , Error Beauty (Zuked) и PaskOff. Втората сцена ще бъде доминирана от Progressive, Minimal & Psy, звученето селектирано от VoV (Мagrathea), Yoz, Kliment (Armospheric), който наскоро издаде първия си албум Perpetual Ritual за френския лейбъл Electric Dream, както и Dina & Shev (Elestial Records, MK) и DJ Tag (Мagrathea).

Представителите на медиите могат да получат карта и да разберат как да стигнат до фабриката с изпращането на празен e-mail на earthdance09@gmail.com. Мястото ще бъде декорирано, ще има изградени Chill Out зона и бар.

Повече информация може да намерите на www.earthdance-sofia.com. Билети на цена от 10 лева можете да закупите на входа.

За Earthdance

Earthdance ще гостува на България за шести пореден път. Earthdance е фестивал с вече 13 годишна история. От началото си през 1996 събитието набира огромна популярност: над 1 милион участници в повече от 360 града в над 70 държави, около 1 милион уникални посещения на официалната интернет страница годишно, над 600 милиона коментари, отзиви и снимки в световната преса и повече от 1 милион американски долара, дарени на местни и международни фондации. Earthdance има своята глобална кауза, която всяка година е различна. Тази година фестивала ще се проведе под международното мото “Благослови децата”.

Earthdance и България

България вече пет години има свои български каузи. За това време Earthdance помогна зо по-добър живот на сираци и бедни деца, а Витоша се радва на над 15 декара смърчова гора с над 2500 дървета. Earthdance 2006 беше първия инициатор на засаждането на дървета в обезлесената част на Витоша, поразена от бръмбара корояд. Затова и получихме правото да кръстим “нашата” нова гора в кадастърния план на планината – “Гората на Earthdance”. Така днес през 2009 с помощта на Earthdance унищожената гора на Витоша в района на Златните мостове е напълно възстановена.

Източник:
Ема Паунова