EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« юли 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

17.07.09
00:00 - 0 h 0 s
Практическа лекция на тема: "Guerrilla Marketing: Интернет маркетингът за твоя успех!" във Варна
Запазете в календара си датата 17 юли 2009 година от 9.30 до 18.00 часа! Ако имате интереси в областта на Интернет и дигиталния маркетинг, рекламата, PR и продажбите, желаете да направите успешна кариера и да имате печеливш бизнес, със сигурност ще направите всичко възможно, за да присъствате на практическата секция.

На 17 юли 2009 г. в гр. Варна, един от маркетинговите консултанти и единственият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, сертифициран през Интернет, ще Ви покаже на практика най-важните стъпки на Интернет маркетинга за Вашия успех - какво работи в Интернет, какво не, защо работи и как с примери от практиката.

Бащата на Guerrilla Marketing, Джей Конрад Ленвинсон, който изнесе лично лекция в България през май 2008 г. на Маркетинг форума, организиран от Икономедиа, казва за нея: “Жанет Найденова е великолепен маркетинг треньор, водещият инструктор по “Guerrilla Marketing” в Европа. Нейният маркетинг опит, последователност и изключително обслужване на клиентите я правят “first class Guerrilla”. Всеки, който се свърже с нея, ще бъде подготвен, за да постигне победа и успех!”

Блогът на Жанет Найденова, посветен на Guerrilla Marketing е: http://jnnmarketing.blogspot.com
Видео клипове от обучения на Жанет Найденова: http://www.youtube.com/JanetNaidenova
Фото слайд шоу от ПРИМЕРИ на Guerrilla Marketing и обучения на Жанет Найденова: http://www.flickr.com/photos/janet_naidenova/show/

A какво накратко е Guerrilla Marketing? Guerrilla Marketing е нестандартен, нетрадиционен, не се намира в книгите по маркетинг и е изключително гъвкав. Вместо да инвестира само пари в маркетинга, Guerrilla Marketing инвестира време, въображение и енергия и единственият критерий за ефективност е печалбата. Guerrilla Marketing работи успешно, защото насочва маркетинговите усилия към хората! Познанието за хората и човешката природа извежда Guerrilla Marketing напред в съзнанието и се посвещава всеотдайно към поддържане на дълготрайните взаимоотношения с Вашите клиенти. С какво Guerrilla Marketing се различава от традиционния маркетинг, можете да прочетете тук?

Практическата лекция “Guerrilla Marketing: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!” е създадена специално за Вас, за да ви “обучава”, “вдъхновява” и “забавлява”. Тя включваща десетки НОВИ методи, ценни практически примери и идеи, основаващите се на доказани маркетинг и бизнес техники, които помагат на хора като Вас - с много ограничени маркетинг бюджети, но с неограничено въображение и желание, да постигат успех!

Списание “Твоят БИЗНЕС” работи с Жанет Найденова от много години и успя да я убеди да подготви и изнесе тази лекция в гр. Варна, специално за Вас: собственици и управители на малък и среден бизнес, мениджъри в областта на маркетинга и продажбите, рекламни и PR специалисти, с ясното съзнание, че ще Ви бъде по-полезна от всичко, което сте учили или прочели и ще провокира мислите и въображението Ви !

Когато посетите тази лекция ще научите:

09:30 - 10:00 Как да използвате Интернет маркетинг по време на криза?
10:00 - 10:30 Как да създадете успешен уеб сайт?
10:30- 11:15 Как да създавате и поддържате взаимоотношения онлайн и доверие в Интернет?
11:15 – 11:30 Кафе-пауза
11:30– 13:00 Кои са 3-те ключови стратегии за онлайн успех? Кои са преимуществата на Интернет пред останалите медии? Кои са ключовите индикатори за измеримост и ефективност в Интернет?
13:00 – 14:00 Обяд и неформални разговори
14:00 – 15:30 Колко ще Ви струва един горещ потенциален клиент, генериран чрез Интернет? · Защо Интернет е най-ефективният комуникационен канал за привличане на клиенти?
15:30 – 15:45 Кафе-пауза
15:30 – 17:30 ПРИМЕРИ от практиката в България!
17:30 – 18:00 Връчване на сертификати

Местата за участие са ограничени, датата е фиксирана и записването е на база датата на регистрация. Таксата е наистина ниска – 99 лв. (без включен ДДС). Ако искате да бъдете между щастливците, които ще посетят практическата лекцията “Guerrilla Marketing: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!”, не губете време и се регистрирайте! СЕГА, всеки, който се регистрира и заплати таксата си за участие до 13.07.2009 г. ще получи възможността да участва в томбола за безплатна едноседмична позиция за банер на www.tbmagazine.net - уеб сайтът на сп. “Твоят БИЗНЕС”! Сега получавате този уникален шанс! Възползвайте се!

Съобразно броят на участниците ще бъде избрано и мястото за провеждане на практическата лекция и всеки регистриран участник ще бъде уведомен лично .

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да позвъните на 0888 616 498!

Източник:
www.guerrilla-marketing.eu