EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Календар
«« юли 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

09.07.09
11:00 - 0 h 0 s
Подписване на договор за генерално спонсорство от БНП Париба С.А. – клон София с Българската федерация по тенис
Кога: 9 юли 2009 г. (четвъртък), 11.00 часа
Къде: Пловдив, тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив)
Достъп: За медии
Организатор: БНП Париба С.А. – клон София

Събитието:
На 9-ти юли 2009 г., четвъртък, от 11 часа на тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив), БНП Париба С.А. – клон София ще подпише договор за генерално спонсорство с Българската федерация по тенис. 

Подкрепяйки Българската федерация по тенис, БНП Париба затвърждава традиционната си позиция на спонсор номер 1 в света на тениса.

Новите възможности на БНП Париба и ролята на спорта в света на финансите в глобален и локален аспект ще са основните акценти на пресконференция, която ще се проведе на тенис базата в клуб Локомотив (Пловдив), в 11 часа.

В пресконференцията ще участват Улрих Шуберт, главен изпълнителен директор на БНП Париба С.А. – клон София, Стефан Цветков, президент на Българската федерация по тенис. Димитър Господинов Димитров, който ще води отбора за Купа “Дейвис” срещу Латвия, ще представи окончателния състав.

След пресконференцията, ще имате възможност да се наслаждавате на тенис уменията на българския тим за купа Дейвис и на откриващия сервис на главния изпълнителен директор на БНП Париба – България Улрих Шуберт, след което ще се проведе урок по тенис с деца с увреждания от Дом “Вяра, Надежда и Любов” – гр. Мездра, част от социалната програма на БНП Париба.

Жребият за купа Дейвис ще бъде изтеглен непосредствено след пресконференцията в сградата Община Пловдив.

В България БНП развива инвестиционна, корпоративна и застрахователна дейност, а отскоро и потребителско кредитиране. БНП Париба ще подкрепя развитието на тениса в България на всички нива, като особено внимание ще се отделя на тениса за образователни програми. БНП Париба и Българската федерация по тенис ще работят заедно, насочвайки усилията си към подкрепа за децата в неравностойно положение. 

Източник: БНП Париба С.А. – клон София