EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

АРХИВ 2008 - Календар на СЪБИТИЯ
«« ноември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

27.11.08
11:30 - 0 h 0 s
Пресконференция за представяне на резултатите от проекта „РЕЛЕ 2“
Кога: 27 ноември 2008 г.(четвъртък), 11.30 часа
Къде: София, Факултет по Начална и предучилищна педагогика към СУ „Св. Климент Охридски“ /ФНПП/ на бул. "Шипченски проход" №69А
Достъп: За медии
Организатор: „Катедрата по социална педагогика и социално дело“ към Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ “Св. Климент Охридски”,

Събитието: Пресконференция по повод представяне на резултатите от проекта „РЕЛЕ 2“ ще се състои на 27 ноември /четвъртък/ от 11.30 часа във Факултета по Начална и предучилищна педагогика към СУ „Св. Климент Охридски“ /ФНПП/ на бул. "Шипченски проход" №69А.

Проектът „РЕЛЕ 2“ е насочен към подобряване качеството на професионалното обучение на специалистите от т.нар. помагащи професии – възпитатели, помощник възпитатели, социални работници, санитари, при работа с деца, юноши и стари хора в ситуации на изоставяне.

Пресконференцията се организира от „Катедрата по социална педагогика и социално дело“ към Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ “Св. Климент Охридски”, в рамките на партньорството по проекта „Трансфер и обмен на добри практики за обучение”, финансиран от програма „ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ“ на Европейския съюз и реализиращ се с партньорството на обучителни организации от Франция, Румъния, Португалия, Унгария, Дания и Германия.

Официални говорители ще бъдат: ръководителят на проекта Жан-Ноел Пашу от Академията на Гренобъл, Франция; Каталин Иласку- координатор по Проекта „Реле 2“, Румъния; проф. дпн. Клавдия Сапунджиева, ръководител на катедра „Социална педагогика и социално дело“ към СУ „Св. Кл. Охридски“ и доц. д-р Нели Петрова-Димитрова, преподавател в катедра „Социална педагогика и социално дело“ към СУ „Св. Климент Охридски“.

Списък на говорителите:

Жан-Ноел Пашу (Jean - Noel Pachoud)- ръководител на проекта, представител на Академия Гренобъл, експерт по развитие на стандарти за професионално обучение. Сертифициран професор по математика, съветник по продължаващо обучение (DAFCO). Експерт по координация на педагогически инженеринг в интернационалното обучение.

Проф. дпн. Клавдия Сапунджиева - ръководител на катедра „Социална педагогика и социално дело“ към СУ „Св. Климент Охридски“ преподавател по Теория на възпитанието, Семейна педагогика. Експерт по семейно консултиране и терапевтични техники за работа с деца.

Доц. д-р Нели Петрова- Димитрова - преподавател в катедра „Социална педагогика и социално дело“ към СУ „Св. Климент Охридски“, координатор по проект „Реле 2“ за България, експерт по социална работа с деца, деинстуционализация и развитие на алтернативни услуги, обучение на социални работници.

Каталин Иласку ( Catalin Ilascu) - координатор по Проект „Реле 2“ за Румъния, експерт по професионално развитие и управление на проекти. Президент на асоциация PARTENER - Румъния. Експерт по мениджмънт на проекти и организационен мениджмънт. С опит в управлението на повече от 30 проекта, финансирани не само по програми на Източна Европа.

Моля, потвърдете присъствието си на:
тел.: +359 2/ 832 33 44
e-mail:lili@united-partners.com 

Източник:
United Partners